Powered By Blogger

torsdag 29 november 2012

Ypperligt att dela ut presenter på första advent

Presenter är kul, speciellt att dela ut. Och när jag nu dessutom jobbar hårt på min roll som julnisseprospect så passar det ju ypperligt att dela ut presenter på första advent, när julen officiellt smygstartar. Tänker jag. Och eftersom jag fick med mig gulliga Annika som har webshopen Tofsar & Ting i det tänket så har hon två excellenta doftljus att skänka till er. Ekologiska sojaljus i vackert återvinningsglas och med fin tofs från Marocko. Dofterna det handlar om här är dessa:


Saftig apelsin


Min bästa julmorgon

Vill du läsa mer om dem kan du göra det HÄR. Och för att ha chansen att erövra ett av dem gör du så här: 
1. Gilla Tofsar & Ting på Facebook, du kommer dit direkt om du klickar HÄR

2. Skriv en kommentar i kommentarsfältet där du berättar vilket av dessa ljus du helst skulle vilja ha och varför just du ska vinna det. 

Du har på dig fram till klockan 15.00 på söndag, 2 december. Vinnarna presenteras sedan här samma kväll. Lycka till! Och peace out för nu!

22 kommentarer:

  1. O jag gillar för fullt och vill gärna vara med och försöka vinna ett ljus:)
    Om så tomten är på min sida önskar jag vinna Min bästa julmorgon! Vill gärna vinna ett ljus för denna julen blir speciell...Första julen i vår nya våning så kanske den blir "min bästa julmorgon" någonsin?!:)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  2. Jag har gillat på FB och är med även om jag som du nu vet har lite svårt för doftljus men kanske just det som heter Min bästa julmorgon omvända mig. ;)

    Tack igen för en trevlig eftermiddag och kväll! :)

    Kramis

    SvaraRadera
  3. Har gillat och vill gärna vinna Saftig apelsin! Och varför? Jo för att jag glider nu in i en så jäkla intensiv jobbperiod så jag kommer knappt veta vad jag heter. När den är avklarad så vill jag lägga mig i badet och brassa ljus inne i badrummet. Och njuta.....
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag ska gå in och gilla genast.. Min bästa julmorgon låter supergott ju...
    jag är superkräsen på doftljus så jag vill gärna bli omvänd och få lite julestämning hemma.
    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Jag gillar sen tidigare Tofsar och Ting!
    Jag älskar doftljus, skulle mer än gärna vilja vinna "Min bästa julmorgon" tänker att den dofter lite juligt. Lite lugn med ro och tända ett doftljus är drömmern, efter intensiva dagar på förskolan, där vi bakar pepparkakor, bygger pepparkakshus, julpysslar, sjunger julsånger, planering inför luciafirande i en salig blandning.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Åh vilka fina vinster! Jag har gillat på Facebook och om jag skulle ha turen att vinna ett ljus skulle jag vilja ha Saftig apelsin helt enkelt därför att jag tycker att doften av apelsin (och mandarin, clementin) är jul för mig! När jag skalar en apelsin så luktar det jul.
    Kram Kati

    SvaraRadera
  7. Jag har varit inne och gillat på fb. Vill gärna gärna vinna Min bästa julmorgon. Älskar doftljus, men har inte testat dessa. Varför jag ska vinna? För jag jag så gärna vill och för jag aldrig vinner tävlingar...
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Åh jag är jätte sugen att prova de där ljusen... Har faktiskt lagt julmorgonen i varukorgen på webshoppar flera gånger men blir lite snål så där att liksom köpa grisen i säcken med ett doftljus som ju kostar mer än mina ljusbrukar göra... Håller tummana hårt hårt hårt Kram

    SvaraRadera
  9. Vilken fin tävling!
    "Min bästa julmorgon" med doft av gran hade passat perfekt i vardagsrummet nu när vi har handlat en plastgran. Har letat som en galning efter någon slags doftspray med barr-lukt eller liknande men inte hittat någon så detta ljuset hade varit ljuvligt i mina näsborrar :-D
    Gillat på Facebook.
    Kramar!

    SvaraRadera
  10. Så roligt även du lottar ut fina julesaker som dessa ljusen! Hoppas någon blir riktigt glad som får ett av dom.. Själv vägrar jag FB sedan ngt år, så sådana tävlingar med tvång avstår jag såklart.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Vilka fina adventspresenter!!!
    Å de där ljusen har jag läst om och funderat på om jag inte är bara är tvungen att prova helt enkelt. Dessutom är de ju så fina. Jag kommer att få husera ensam här hemma i tre veckor framöver (crap) och jag som dessutom är ganska mörkrädd gillar inte alls att vara själv på natten. Jag skulle behöva lite extra ljus och doft mot mörkermonstren.

    Jag gillar på Facebook.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  12. Gillar redan denna mysiga butik på fb.
    Skulle gärna vilja vinna min bästa julmorgon. Underbart!
    För mig är ljus den potimala mysfaktorn och det är ljusen som får en att stå ut en hel lång vinter.

    Med vänlig hälsning,
    Heléne

    SvaraRadera
  13. Så roligt med julklappar! Jag gillar på FB. Önskar det som luktar saftig apelsin för jag är helt galen i apelsiner, så goda! Hade varit spännande att få känna den doften från ett ljus:)
    Kram

    SvaraRadera
  14. "Lajkat" och jag hade blivit väldigt glad för vilket av dem som helst, men allra helst Apelsin. De doftljus jag har himmavid, är inpackade som julklappar till min personal. Det är alltså tomt i ljusskåpet!! Så dumt? Klemisar

    SvaraRadera
  15. Jag som är nyväckt juldåre skulle ju så klart vilja ha Min bästa julmorgon :) Dessutom kanske jag skulle kunna hitta ett ljus som tar dör på mitt Yankee Candleberoende? Jag har gillat.
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Åhhhh är själv inte med i FB men låter maken gilla....
    Har hört talas om dessa underbara ljus....men har inget själv..
    Mmmmmm svårt att välja men är ju galen i saftiga apelsiner, framför allt de som kommer nu till julen=))))

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  17. Mmmmm, doftljus. Problemet är ju att välja då. Men saftig apelsin lät ju smaskigt! Har gillat På FB och gillar dig och din fina tävling oxå!
    Kram

    SvaraRadera
  18. Gillar redan på Facebook.
    Julmorgon tycker jag verkar bra. Kanske kan jag ta med det till jobbet i jul och skapa lite bra julmorgon för mina patienter?
    Är man gammal och sjuk så gör en sån liten sak så stor glädje!

    SvaraRadera
  19. Har gillat på FB sedan länge och vills självklart vara med. Tanken på att det ska dofta min bästa julmorgon är fantastisk.
    Kram

    SvaraRadera
  20. Gillar och tycker att apelsin låter spännande!
    Med vänlig hälsning,
    Linda R

    SvaraRadera
  21. Jag har gillat och önskar min bästa julmorgon. Kram Nilla

    SvaraRadera
  22. Hann Jag...!!? har gillat och skulle absolut vilja vinna lite väldoftande ljus och anledningen är helt enkelt " Beacuse I`m worth it" ;-)
    Kram!

    SvaraRadera