Powered By Blogger

onsdag 29 februari 2012

Mollysar till salu – nu med reaprislappar


1. Patchwork wrap tunic, mid apricot i storlek 3. Ytterst sparsamt använd och i superbra skick. Nypris 3200:- Reapris: 1450:- 


2. One silk wrap tunic, apricot storlek 2. Normal i storlek. Köpt på Tradera i nyskick. Tags finns och skickas med. Reapris: 650:- 


3. Odd Molly wrap från äldre kollektion, storlek 2. Väldigt ovanlig färg som går åt det ljusrosa hållet. Köpt på Tradera i fint skick, dock aldrig använd av mig. Reapris: 650:- 


4. Odd Molly linne i vitt från äldre kollektion. Väldigt sparsamt använt och i kanonskick. Storlek 2, normal i storlek. Reapris 599:- = SÅLD/ S



5. Flour power embroided blouse i storlek 2, normal i storlek. Grå med fina vita brodyrer och spetsdetaljer i royal. Jag har köpt den ny med tags på Tradera och aldrig använt den själv. Reapris: 390:- 

I priserna ingår vanligt frakt med Posten inom Sverige. Om du är intresserad av någon av dessa eller undrar något mer så skriv en kommentar här under eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.  
Det var allt idag. Men vi ses imorgon igen om känner för det. Peace out & Kram!

Bortglömd – till jag packade upp paketet

Det är kanske inte helt rätt och säkert idioti på riksnivå… men nu har det ändå liksom råkat hända. Att jag förbokade en Molly från CountyDreams som jag totalt glömde bort. Till det damp in ett pling i mobilen idag. Och jag fattade inte alls vad det kunde vara. Till jag nyhemkommen packade upp paketet, och hittade denna:



Mesh lace blouse, almost black. Som jag egentligen skulle haft provad med vanligt svart linne under och till Please-jeans. Men det får bli en annan gång. Nu fick ni den istället över en svart chrysalis och en wunder under i chalk, den sistnämnda enbart för att visa brodyren i lilla blusen. Och sorry för riktigt genomusla bilder… 

Hur som helst så är det en transperent liten sak i svart med söta broderier på. Fin spetskant både runt ärmar och i nederkanten. Tunt tyg men som ändå inte är sladdrigt utan ganska stabilt, om ni fattar vad jag menar. Jag har en storlek 2 och skulle väl säga att det är normal i storlek. Vad tycker ni? Hiss eller diss? Alltid kul med åsikter så bring it on… Hoppas ni har en bra kväll därute. Kram! 

Dagens -som har en gigantus fixarlista...

... så därför blir det bara ett snabbt inlägg här nu. Med dagens stassbild. Kram!


Efterlysning – tips på bra deckare

Semester för mig är till en stor del att få chansen att plöja igenom en hel uppsjö av böcker. Och allra bäst är det när man har ett gäng ur lite blandade stilarter att välja mellan. Men! Nu ikväll när jag plockade fram och kikade på det befintliga litteraturbeståndet här så saknade jag deckare. Och det går ju inte för sig. Alls!
 

Så därför efterlyser jag nu tips på bra deckare, gärna de som kommit ut under det senaste året, så att jag med större sannolikhet inte redan har läst dem. Jag är ganska såld på Roslund & Hellström och har redan läst allt som de gett ut. Blev superglad när jag såg att de har en ny bok på gång. Fast den har inte kommit ut än så den faller ju automatiskt bort. Tyvärr… Men kanske finns de fler som skriver lite i deras stuk, någon som jag inte har koll på men kanske ni… Fast det är inget krav, exakt alla tips emottages med stor tacksamhet. Kram!

tisdag 28 februari 2012

Dagens – som var på liten tisdagsdejt med fin vän

Trots att jag var snudd på pinsamt uselt förberedd så gick redovisningen hyfsat bra idag. Med hjälp av improvisation a la mega. En konst jag tydligen behärskar, kul, för det hade jag ingen aning om. 
Dagens stass blev även den en slags överraskning, så till vida att jag idiotrafsade ihop den, utan vare sig tanke eller mening en kvart innan tåget var satt att avgå:



Efter skoldagens slut knallade jag ut på stan och mötte upp en väldans fin vän…


… och eftersom ingen av oss var speciellt sugna på Mollyspan (chockande jag vet…) men desto mer på mat i allmänhet och en rätt vi båda spanat in ett tag i synnerhet så styrdes stegen istället mot Malmö centralstation. Och en vit duk:


Nä då, det blev inte bara vatten och bröd, riktigt så mycket ska det minsann inte hållas på att bantas… och det var ju dessutom den här rätten vi suktade efter:


En krämig fisksoppa. För mig och Lingondarlingen. En soppa som mer smakade ost än fisk. Skumt. Men ändå gott. Och sedan åkte vi var och en hem till sitt. Där jag har en lång lista på saker att fixa innan natten tar vid. Så det känns inte som jag hinner någon bloggenad. Idag heller… 
Så sorry vänner för att jag är så usel på att titta förbi hos er just nu… :o( Och lika kass är jag på att svara på mail… Och det på grund av att det inte är lika lätt att improvisera fram tid som det är att hålla en redovisning. Tyvärr… Kram för idag!

Praktiken jag har tjatat om - the Avslöjande

Jag lovar, det här är sista veckan. Sedan slipper ni mina dagliga tågsvamlerier.


Och det kan jag säga med bestämdhet eftersom jag har fått okej på praktiken nu. Tjohooo! Ni vet mötet i fredags som jag överdramatiserade kring i negativaste läge i efterhand... Men! Jag får vara där! Så nu blir det socialt mediafix till House of Pain (och en smula Kap Verde-resande...) i tre veckor. Och sedan! Fyra veckor inom kommunen i min by, där tanken är såväl samma som ovan men även en sprillans ny tidning som jag ska vara med och få ut i verkligheten. Najs shit! :-) För som jag ändå saknar att figurera i blaskor... Sedan att det istället kunde ha fått vara ett jobb och inte enbart en kort praktik är ju en annan sak... Som jag inte ordar mer om nu i alla fall för jag måste istället förbereda dagens kommande redovisning, råkade visst somna från det roliga igår... Så! Peace out & Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 27 februari 2012

Provning av tre stickade vår-Mollysar

Ajfån + lysrörsljus = en inte helt optimal förening att prova kläder i, åtminstone inte om man vill få fram färgerna i dess korrekta dager. Men! Det får gå ändå, för nu har jag ju hintat om provning. Vad ni däremot får göra är att se färgerna som ungefärliga. Liksom. 
Så här kommer de tre stickade vår-Mollysar jag provade på Iisa of Malmö idag:


Timeout wrap cardigan, apricot 1799:-

Storlek 2. Jag hade faktiskt ingen aning om att den här favoritkoftan från pre-spring hade uppenbarat sig i fler kulörer nu… och jag vet heller inte om det bara är denna aprikos eller om det existerar ännu fler nya färger. Vet ni? I alla fall så var detta en väldigt angenäm nyans. Svagt aprikos och väldans fräsch. Liksom.


Pointers v-neck, chalk 1199:-

Storlek 2. Färgen och jag blev väl inte direkt dödspolare på stört men modellen hade jag däremot inte haft något emot att få kila stadigt med. Till exempel. Otroligt mjuk och superskön att ha på sig. Det flätade knytbandet går hela vägen runt tröjan och kan anpassas efter hur figurnära man vill ha den. Me like a lot.


Grable sleeveless tunic, green 1399:-

Storlek 1, vilket betyder att den är ganska överdimensionerad i storlek. Jag har undvikit att prova denna eftersom jag misstänkte att jag skulle trilla dit om jag gjorde det. Och mycket riktigt, jag gillar den som tusan. Har dock sett produktbilder som visar att den ska finnas i en ganska gapig rosa nyans också och den hade jag gärna velat se. Är det någon som sett den irl och  vet om den är så rosa som på produktbilden? I alla fall så är Grable nu ett fall för önskelistan… 

Är det något mer ni undrar om något av plaggen här så är det bara att hojta i kommentarsfältet. Själv ska jag börja förbereda en presentation jag ska hålla i skolan imorgon, och som jag visst helt har glömt… Inte bra, inte bra alls faktiskt, för det är en del att bita tag i, vilket, tragiskt nog, betyder inget mer bloggeri för mig ikväll…;o( Men vi ses imorgon igen om ni har tid och lust. Take care. Kram!

Dagens - som tyckte det var lika bra att passa på

Med ett tåg som skulle missas med någon ynka minut och med nästa först en drygt halvtimme fram i tid fick mig att slinka in i en närliggande butik, och där tillfälligt ockupera ett provrum. Det för att ta en bild på min stass av idag, denna: 


Fast! När jag då ändå var där, i hytten på Iiisa, som ju faktiskt har Mollysar, så kom jag på att jag ju faktiskt kunde passa på att prova lite också… ;o) Dumt att inte ta chansen liksom. Så det gjorde jag. Tre Mollysar blev poserade framför spegel. Fast! De får ni inte se förrän om någon timme så där för jag har en massa fix att ta tag i först. Sådant som vovvenad matlagning, tvätt att hänga… Men välkomna tillbaka om ni känner för det. Var rädda om er. Peace out för nu!

En bisarr bieffekt & mitt sätt att slippa se

Jag har börjat märka av att mitt nya liv som pendlare har dragit med sig en något bisarr bieffekt. Det i form av att det blir en hel massa toalettbilder tagna. Och för att spä på detta fenomen ytterligare ett snäpp så kommer här ännu en sådan...


... som visar en liten snutt av hur det ser ut på toaletten som är tillhörande på Malmö centralstation. Varför jag tog den, och varför jag dessutom kastar ut den här har jag ingen aning om. Jag får väl skylla på att tågblogga har blivit mitt sätt att köra huvudet i sanden och slippa se medpassagerarna som sitter tätt intill eller står nästan ovanpå mig.
För man är ju svensk för tusan och tänk om någon tror att jag stirrar på dem i syfte att till exempel ragga upp... Nä hujeda mig, det hade ju varit pinsamhetskatastrof à la megaformat... :-) Bättre då att tråka ut er till max... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Måndagsfunderingar om den lilla smala spegeln

Godmorgon vänner! Så var det återigen dags att terra er med ännu ett av mina evinnerliga tåginlägg. Måndagsmorgon, en hel del buttra miner i den fullsatta vagnen där jag befinner mig. Jag bidrar själv med en, för attsingen vad galentrött jag är. Har fått extrema sovproblem på sistone.
Men jag lyckas ändå hålla mig vaken, i alla fall för tillfället. Och det enbart på grund av djupsinniga funderingar över en liten detalj som jag stötte på nyss:


Ser ni den? Ja alltså inte tröttnunan för den är svår att undgå, tyvärr... men den lilla smala seglen längst upp till vänster. Vad gör den där och varför liksom?... Är den där som en slags trendig inredningspryttel? Är den till för jättar med långsmala ansikten? Eller är den enbart ditsatt för att jag ska låta den uppfylla all min tankeverksamhet så jag slipper falla i koma och missa metropolstationen där jag ska av? Jag kan för mitt liv inte gissa mig till något svar, kan ni?
Nu plingar Lingondarlingen i luren så over and out. Take care & Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 26 februari 2012

Två dröm-Mollysar till salu

Jag har tänkt och tänkt och nu kastar jag ut dem här till försäljning innan jag hinner ångra mig igen. Två dröm-Mollysar, om ni frågar mig. Jag pratar om:

Nymph dress, dark cherry i storlek 2. Hur mycket jag än älskar den så förblir den bara hängande i garderoben, och jag tycker att den förtjänar ett bättre öde. Använd två gånger så i kanonbra skick. Tags finns och skickas med. Nypris låg på över 4000:- Mitt pris: 2700:- inklusive rek.frakt inom Sverige. = SÅLD/ A


Patchwork wrap tunic, mid apricot i storlek 3. Ytterst sparsamt använd och i superbra skick. Nypris 3200:- Mitt pris: 1750:- inklusive rek.frakt inom Sverige.

Om du är intresserad av någon av dessa eller undrar något mer så skriv en kommentar här under eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.
Det var allt för nu, och för denna veckan.
See you imorgon. Peace out & Kram!

Kajsa Ankawannabie klurar och frågar

Tar en paus i mina städbestyr och gör något av det roligaste jag vet, spana i taxfreekatalog. Sista dan att beställa inför utresan och jag har totalt snöat in på:


Clinique full potential lips, hur porrigt låter inte det... Får upp en bild av hur jag glider fram längs strandkanten i solnedgången med läcker långstass och läppar som Kajsa Anka... Nä kanske inte riktigt... Men! Det står att dessa lipglossaktiga saker ska göra så läpparna ser fylligare ut och där räcker jag upp handen på en gång. Men! Ibland är jag väldigt lättlurad så därför kollar jag av med er först; någon som testat dem? Är de schyssta att smeta på läpparna, så till vida att det inte känns som man har klibbig sylt i hela fejjan?
Nu städar jag vidare här men vi ses lite senare igen om ni har tid och lust. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Om konsten att förila sig i desperat längtan efter våren

Nu! Äntligen är det dags! Tänkte jag när jag vände blicken mot fönsterrutan igår morse och möttes av sol. Dags för våren att ha tagit över ruljansen. Så jag kastade på mig en stass och for ut genom dörren för att dokumentera dess första dundrande intåg för detta året. Hmmm… Jag förilade mig nog en smula…





… för träden stod inte till tjänst med ens det minsta lilla tecken på att vilja pynta sig med löv, eller ha tendens till att vilja kicka igång gräset att bli läckergrönt...



… och på ändernas sjö härbärgerade fortfarande ett läskigt lager av is. De såg riktigt ledsna ut. Änderna. Och inte på en enda av parkbänkarna jag passerade...


 … satt det någon som insöp vårsol med nosen mot skyn. Inte ens ett enda litet barn som for fram i vild vårlek fanns att finna. Nix övergivet var ordet. Överallt.


Det var dessutom halv storm och mest bara allmänt ruggkyligt i luften. Så! Och suck! Jag får väl försöka hålla mig och stå ut ett tag till. I desperat väntan och längtan efter våren… Den slöa jävla våren… Så Kram på er i vintervidrigheten!

Två eftersökta halsband är funna

Jag har fått ett antal frågor om mitt Buddhahalsband som jag ryckte det sista exemplaret av i en butik i Helsingör för några veckor sedan. Så därför har jag inte kunnat hjälpa er att hitta det. Trodde jag, lite felaktigt... För hux flux så snubblade jag över det på ett ställe till nu. I Sverige. I Exklusiv vardags webbutik.


Det står inget om storleken på det i shopen så jag kan inte svära på att det är i samma size som mitt men utseendemässigt är det samma. Priset är 199:-. Och när jag då samtidigt även lokaliserade det stora superläckra halsbandet med peacemärke, som fina 
Adela, och någon tjej till, hade på sig på eventet i Malmö för drygt två veckor sedan, så kan jag ju lika bra tipsa er om det också:


Här pratar vi en reaprislapp som har landat på 259:- dessutom. Inte illa… Jag är personligen superförtjust i just kombinationen peacemärken och smycke. Speciellt riktigt stora. Och jag har letat efter det perfekta hur länge som helst. När jag såg detta på Adela kändes det som bingo. Men! Så råkade jag visst springa på ett annat, ännu något flådigare, som jag roffade åt mig istället… Fast det är ett annat inlägg… som därför kommer en annan dag… ;o) Vad gillar ni bäst för halsband, korta? långa? stora hänggrunkor eller hellre små?... Kram!

En rapport – efter 8 veckor i Shapeupland

Söndagsmorgon och alltså dags för veckans sifferdom. Den som vågen förmedlar. Denna lilla tingest som har makt genom sin förmåga att väcka så mycket känslor, och dessutom så vansinnigt skilda känslor. Allt från den mest toppspeedade lycka till kubikpanik och grav ångest… Mitt möte med den idag gick i glädjens tecken: 


Ett alldeles lagombraigt nummer tycker jag. Som jag dock inte hade tänkt skulle uppenbara sig förrän om en vecka… ja stackars mig… ;o) Men! Det är en magisk gräns! För det är halvtid! Jag har gått ner halvparten av det mål jag satte upp när jag drog igång (med ett par hekto till godo men de kan vi strunta i nu…). 
Och att jag hade hoppats att det skulle bli om en vecka handlar om att då är det hög tid att packa för Kap Verde. 
Och halvtid + semester = halvtidsvila från kaloritänk och vikterier. Och så kommer det att bli! Gäller bara att hålla dagens vikt en vecka nu, så jag inte börjar nalla på det där med paus så här i förskott… :o) 
Jag brukar ju kasta in siffertotalen här också, så det gör jag även denna gång:

Vägning vecka 0: 1 januari 69,1 kg
Vägning vecka 1: 8 januari 68,5 kg = – 0,6 kg
Vägning vecka 2: 15 januari 67,2 kg = – 1,3 kg Totalt – 1,9 kg
Vägning vecka 3: 22 januari 66,0 kg = – 1,2 kg Totalt – 3,1 kg
Vägning vecka 4: 29 januari 65,0 kg = – 1,0 kg Totalt – 4,1 kg
Vägning vecka 5: 5 februari 64,5 kg = – 0,5 kg Totalt – 4,6 kg
Vägning vecka 6: 11 februari 63,8 kg = – 0,7 kg Totalt – 5,3 kg    

Vägning vecka 7: 19 februari 62,6 kg = – 1.2 kg Totalt – 6.5 kg
Vägning vecka 8: 26 februari 61,7 kg = – 0,9 kg Totalt – 7,4 kg

Hoppas ni får en bra dag. Med sol och bara kul saker på schemat. Kram på er!

lördag 25 februari 2012

Dagens – som imponeras men slutar inte för det

Halleluja vad mycket man hinner med när man håller fingrarna från datorn en hel dag… :o) Ja såklart visste jag väl att jag spenderar en del av min fritid på att hänga på nätet. Men inte att det var så mycket. Oppps… för här har både vovvenadats och promenadats. Shoppats och skrivits listor över blandade viktigheter, gåtts igenom papper, tvättats... Och inte minst så har det pågått en städsejour av det större slaget. Rubbet av det har jag plöjt mig igenom iklädd:


Ja, jag har ju kanske då inte städat i boots och halsduk, men ni fattar… Sedan har det vovvenadats igen, skrivits mer listor, diskats, duschats och sedan svidats om:


För att bege sig till grekisk restaurang och sammanstråla med svärföräldrar. Och en söt svägerska som mest satt och pratade om obskyra barnprogram från åren då hon var liten flicka… skumt… ;o) Ja, det är et internt skämt för hon läser här ibland och jag kunde inte låta bli… :o) En riktigt supernajsig kväll var det i alla fall. Dumt att man träffar dem alldeles för sällan… Riktigt dumt. 

Och nu, med dagens facit i hand så kan jag inte låta bli att imponeras en smula över hur mycket som har hunnits med idag. Men! Det får nog vara en sällsynt förekommande företeelse för shit vilken bloggabstinens som stundtals har kastat sig över mig. Så om ni trodde att den dagsvunna tidsaspekten skulle betyda att jag kommer att sluta blogga så blir ni besvikna… Sorry… :o) 
Fast jag sätter dock punkt här och nu för denna dag. Så god natt och Kram på er!

Överdramatisera, en dagens igen & om ni har saknat

Ber om ursäkt för mitt sönderdeppiga inlägg här under… Jag vill egentligen inte fara runt med neggokvasten och skvätta av mig en massa ohyra ständigt och jämt. Men det var precis så jag kände och därför blev det som det blev… Jag vet att det kanske låter väldigt överdramatiskt att reagera så starkt på en ynka praktikplats men jag ÄR skittrött på allt kämpande som aldrig ger utdelning… 

Fast! Nu har jag upprättat en plan B. Inte lika bra eller kul egentligen, men, det är en plan i alla fall. Jag ogillar starkt att hålla på att kasta ut mig en massa A och sedan inte berätta resten. Så därför lovar jag att ni kommer att få ett B av något slag även i det här ärendet. I början på nästa vecka typ. Okej? 


Efter mötet igår blev det i alla fall en båttur. Och eftersom den sysslan, som tidigare var mer regel än undantag nu har blivit sällsynt vara i mitt liv så passade jag på att ta en dagensbild. I fall ni har saknat att se mig försökposera på båt ;o)


Nu syns det inte direkt men jag passade på att inviga en nykomling också. Det superfina halsbandet som jag vann hos Pärlan. Det får blir bättre bilder på det under dagen, för det förtjänar det verkligen. Något som däremot fastnade i närbild var mitt sällskap på färden, den svärsmorsdrömlika tatueringsmaffian: 


Och mer än så har jag inte att förmedla från gårdagen. Och dessutom tycker jag att vi lägger den till de dåtida handlingarna nu. Och tittar framåt istället. Till bättre dagar. Som med lite tur kanske infaller redan idag. Vem vet… men med hoppet i behåll är det mesta möjligt… 
Haha vilken gigantisk och patetisk floskel jag fick till… men hellre det än onödigt depp i kubik så klyscha får det vara… :o) Take care därute! Kärlek & Respekt!

fredag 24 februari 2012

Om att snubbla på mållinjen. Kanske

Fan!!! Så var jag där igen. I den snöpliga situationen av att ha fetsnubblat på mållinjen. Den här gången dock med ett kanske efter… Jodå. Mötet gick bra. Ja faktiskt. Förutom att den som bestämmer och som jag mest var där för att träffa inte var där... Så som ni kanske fattar så vet jag fortfarande inte hur det blir. Med praktikplatsen. Och jag är bara så jävla trött på bakslag… Så jag orkar inte mer just nu. Inte kämpa, inte skriva här. Inget. Så hej & Kram från Loosern för idag!

Dagens – som jag hoppas ska bli värsta turstassen

I förra inlägget pratade jag om ett nervösmoment. I förrgår dillade jag lite om ett telefonsamtal som jag skulle göra, kopplat till den praktikperiod som ingår i kursen jag just nu betar mig igenom. Jag ringde och fick tag på den jag ville få tag på. De båda sakerna är sammankopplade...
För idag, typ nu alldeles strax ska jag träffa den människan plus någon eller kanske några till. Om det där med praktik. Visserligen bara av kortare slag, som i fyra veckor, men i alla fall, det hade varit ett riktigt drömscenario att få ett ja på det idag. 
För det hade varit en praktik att verkligen se fram emot...Nervöööst!... Så ni får väldans väldans gärna hålla alla tummarna om ni har tid och lust… :o) Och delar av dagens stass, som jag då hoppas ska bli värsta turstassen, är:


Jag lovar att berätta för er vad det handlar om men inte riktigt än bara… Kram!

Oppps som det kan gå…


Jag har inte den minsta aning om hur det gick till. Men i kassen fanns visst:


Idag befinner jag mig på hemmamarker. Solen skiner, hoppas den gör det på er också, och det är fredag. Jag har skoluppgifter, lite städning, vovvenad och ett nervösmoment på agendan. Börjar med det första. Var rädda om er därute! Kram!

Däremot tycker jag att mitt tänk är aningen rubbat

Jag hade uteslutande den stundande trippen till Kap Verde i skallen när jag satt och hårdbevakade auktionen på Tradera för en vecka sedan. Likadant när jag fick hem och provade den. Det var först när jag kikade i spegeln som det slog mig. Att jag nog aldrig kommer att ha den på mig här hemma. Jag pratar om:


Min nya, och så löjligt billiga att det egentligen inte gör något att jag enbart ser den som en semesterkjol. Men! Däremot tycker jag att mitt tänk är aningen rubbat. Tänket att den blir perfekt på annan destination men att den inte är för bruk i de egna nejderna. För jag tycker att jag har för fulfeta ben för att ha den här, men uppenbarligen inte far away… Vilka psykideér man kan ha för sig. Eller rättare sagt; jag har för mig. Eller är det kanske någon mer som känner igen detta resonemang?... Hoppas ni får en bra dag. Take care. Kärlek & Respekt!

torsdag 23 februari 2012

Provning av Odd Molly spring 2012

Jag har ju redan berättat att jag slank in på Folk Malmö idag, det för att pigga upp mig i deras underbart färgstarka miljö i allmänhet och med lite Mollyprovning i synnerhet, så därför behöver jag inte ta upp det igen. Så direkt över till bilderna:
  



Ceremony l/s tunic, lite blossom 2499:- 


Storlek 2. Denna föll jag handlöst för redan när jag såg den första gången, vilket var på visningsbilder i höstas. Och det är verkligen en superfin sidentunika, med fint knytband i ryggen som inte syns här men som ger den fin passform. Fast! Är den för mig? Det är frågan som jag inte riktigt kan bestämma mig för ett svar på…




Ceremony s/s short dress, powder 1499:- 

Storlek 3. Denna är enligt mig ett klockrent typexempel på när produktbild kontra verklighet är två vitt skilda saker. För shit vad fin den är irl. Jag kunde nog fått på mig en 2:a också men gillade att den var så där lös och ledig, men ändå med schysst passform. Liksom. Färgerna drar åt chalk, powder, grått och svagrosa.


Bikette denim jacket, denim blues 1999:- 

Storlek 3. Aningen för stor till mig, så jag gissar på att den är normal i storlek. Har nämligen märkt att jag mer är tillbaka på min forna size 2. Stretchig i tyget och en riktigt snygg blå färg som tyvärr inte blev sig riktigt lik på mina bilder. 


Pointers short cardigan, mid pink 1399:-

Storlek 2. Även här hade jag tyvärr svårt att få till färgen på koftan så att den stämmer helt med verkligheten. Men hyfsat likt ändå. En tunn utan att vara för tunn, supermjuk bomullskofta. Även denna en klart positiv överraskning för mig.  

Pointers short cardigan, vintage turquoise 1399:-

Denna är också storlek 2 och även i övrigt samma som på bilderna ovanför.




 Forsome tank, silky white 1999:-

Storlek 2. Av någon anledning hade jag fått för mig att denna skulle vara lite stel och hård i materialet. Men det var fel, för den är supermjuk. Och så hade jag hoppats att den skulle vara ful men det var den ju inte tyvärr. Snarare en riktig sommardröm som lär kunna kombineras med en hel massa. Normal i storlek.

Det var allt för den här gången. Men det var superkul att prova idag och jag hade superhjälp av söta Too di Boo så det blir nog lite mer provat ganska snart… Men vad tyckte ni om de här kreationerna? Hiss eller diss? Har ni några personliga favoriter? Och en liten egofråga kan jag inte låta bli heller så därför undrar jag vad ni tyckte jag passade bäst i av dagens provade skörd? Peace out för idag!