Powered By Blogger

lördag 27 juli 2013

En mycket värdig ersättare på första försöket

Måste bara visa! Eftersom jag är så galet glad. För ringen jag shoppade på streetmarket i Malmö idag. Jag gillar ringar, väldigt megamycket. Och har tänkt att jag ska försöka hitta en som ersättare för de tre vigselknutna jag för evigt plockade av mig för lika många veckor sedan. Bara för att liksom…
Jag är dock ganska kräsen på den fronten. Väldigt sällan någon klickar så där som jag vill, ja faktiskt kräver. Så snacka om förvåning när jag lyckades finna en riktigt klockren ersättare på första försöket. Allra första. En före detta sked, tesked, omskapad till roligt fingerformat av gladsnubben på den andra bilden:


Satte på mig ringen direkt. Inte ett dugg störig, i vägen, jobbig trots sin något utstickande design. Tvärtom. Vi var liksom kompisar från första sekund… Lite som med Flippis, den där eventdagen i februari förra året då vi träffades för första gången. Vilket helt ogenomtänkt ;o) fick mig in på att det är henne jag tillbringat dagen med. Och vidare rapport från vår utflykt i centrala metropolen och den efterföljande vistelse i hennes paradis följer så småningom... När jag inte är huvudvärkstinn och trött som fan, rent ut sagt… Så! Peace out & Kram för idag!

3 kommentarer:

  1. Men oj vilken snygg ring! Förstår att du gillar den.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fin är den, jag ångar mig nästan att jag inte slog till på den jag pillade på, tack finis för dina fina ord, det var en toppendag och det var väl på tiden att du kom hit!! ;) Klemar och krya på huvet, här har det äntligen släppt.

    SvaraRadera