Powered By Blogger

torsdag 4 juli 2013

Gårdagens klumpfot, packångest & önska bilder

Magen håller fortfarande på att tokbråka men tanken är ändå att jag ska bege mig till Roskildefestival idag. Det går ju att åka hem igen om det skulle behövas… Så nu ska jag bara hinna packa, städa, posta paket, lämna hundar, shoppa på Ica, diska, fixa kattlådor… Och det värsta av allt, komma på vad jag ska packa. Alltid samma bekymmer när jag ska iväg… och inte blir det lättare inför en 24-timmar om dygnet utevistelse, när man ska få med sig plagg som täcker in allt från supervarmt till tokmegakallt… Fast vädret bådar ju ganska så schysst i alla fall:`


Över till något helt annat så tänkte jag kasta in en gårdagens stass till er, med en efterföljande fråga. Jag undrar nämligen om det ser ut som jag är tant klumpfot personifierad med de nya mockafranspjuxen på: 


Blus – Odd Molly Priceless print blouse, blue, japp den finns hos mig i blått också, allt enligt min teori att allt bra bör finnas som en trio… :o), mörkblått linne under – Odd Molly av äldre version, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, jeans – Please, liten vit katt – Smilla och så pjuxen som är bloppisköpta nyligen.

Kom på en sak till, eftersom jag troligtvis kommer att knäppa ett gäng bilder på Roskilde, som sedan landar här, så tänkte jag att ni kan få vara lite delaktiga i hur det kommer att te sig, om ni vill, genom att önska bilder, välja lite vad jag ska flasha här sedan… Vad sägs om det? Band på scen vet jag av erfarenhet inte funkar så bra med en liten Iphone som fotograferingsverktyg men allt utom det står er helt fritt att önska. Så lovar jag att göra allt för att leva upp till det… :o) Peace out för nu! Och var rädda om er själva och varandra därute!

5 kommentarer:

  1. Tycker fransdojjorna ser väldigt sköna ut. Absolut inte någon klumpfot eller så..snygga kort o gott!
    Försök ta det lilla lugna, du hinner. Viktigaste först, dvs djurens behov (enligt mig). När åker ni förresten?? I morgon bitti eller..i kväll kanske redan. Hur eller hur, ha så roligt du bara kan o njut festivalen!
    Kramar,
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Ta hand om magen och ha en härlig festival.
    Jag har aldrig varit i Roskilde men festival låter som ett ställe där man har kul och träffar nya människor. Kort som fångar just det. Att du/och andra har kul och får nya fina minnen vore kul att se.

    Passa på att njuta.

    Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. gillar fransfojjorna. och ha det så himla kul på Roskilde. <3
    kram

    SvaraRadera
  4. Zooma in James Hetfield så är jag nöjd:) Ha det så kul nu! Kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas att du får bra dagar nu i Roskilde min vän och att inte magen bråkar med dig alltför mycket.
    Jag såg ditt inlägg i bloggen. Jättebra om jag kan testa linnet innan. Galet snyggt!!! P&K =)

    SvaraRadera