Powered By Blogger

måndag 1 juli 2013

Genom att skicka någonslags magbacill på en

Ifall man har extremsvårt för att ta det lugnt, sitta still, tagga ner lite då och då, som jag har just för tillfället, så kan det hända att kroppen ser till så man gör det. På ett abrupt sätt. Till exempel genom att skicka någonslags magbacill på en. Så här ligger jag nu. Sedan ett gäng timmar tillbaka. Ganska deckad. Men ändå så pass rastlös att jag måste plita lite här. 
Och var lite tvungen att knäppa bilder under vovvenaden jag trots upprorsmage fick ge mig på tidigare kväll. Menlösa okynnesbilder. Fast ni slipper se alla, bara en var på mina darlingar och en snutt av min studie i förundran över var snudd på alla blommor i vår park blivit av. För färgprakten är ett minne blott, det är mest bara grönt nu. Förutom en tuff liten vit rackare som vägrar kasta in handduken.


Vi har förresten sänkt några av priserna i Annelies bloppis nu nyss, ni kommer direkt till det inlägget genom att klicka HÄR. God natt, hej & Kram för idag!

3 kommentarer:

  1. Usch! Hoppas det går över fort och inte är nåt allvarligt!
    <3

    SvaraRadera
  2. Hmm.., lite oroväckande känner jag!! Kanske dags dra ner ngt o tänka på sig själv...??! Du är kungen eller nja, drottningen på sälja!!!
    Var rädd om dig!
    Kram o natti,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Krya! Hoppas det är bättre idag :) Kram /Johanna

    SvaraRadera