Powered By Blogger

lördag 3 december 2011

För jag älskar honom & vågar ni inte så håll käften

Fy fan vad jag bara håller på att ljuga här hela tiden… Visa bilder från dagens fabolous fika i Malmö var grejen. Och jag började faktiskt ladda in bilderna i min seggångardator… men så fastnade jag i telefon med en bästa vän och en mr Make i Indien. 
Och sedan mailade älskade Lingondarlingen en länk till mig med förra veckans ”Så mycket bättre” eftersom jag hade bett om det efter att jag helidiotiskt nog missade det… och idag är sista chansen att ta igen det via datorn. Så nu har jag totalsnöatin där. Istället för här... För jag bara sååå mycket älskar herr E-type!!!

Foto: expressen.se 

Nej jag har aldrig varit en eurotechno-anhängare. Men den killen har jag ändå alltid tyckt om. Precis som mitt förhållande till hip hop ständigt har kretsat runt enbart Petter och Eminem. Och det handlar mindre om deras artisteri och mer om de som människor. Eller rättare sagt så handlar det om att de som människor skiner igenom artistytan… 

Och därför blir det äkta och jävligt bra… liksom… 
Nej, jag känner ingen av dem, men om man läser mellan raderna så hittar man lite mer. Journalisten har talat… :o) Fast det är även så det faktiskt funkar med bloggar också, även om vi, tro det eller ej inte bara är ute efter att skryta, visa upp yta och låtsas vara någonslags kvasikändisar… Kom på en träff, om ni vågar, så får ni se vad jag menar… ;o)

I alla fall så sitter jag här nu och ömsom skrattar, ömsom gråter. Till ”Så mycket bättre” från förra veckan. Och jag känner att det är precis så livet är. Och exakt så det även är med finaste Mollysystrarna. Det är ingen ytlig teater, det är verkligheten. 
För om ni tror att vi bara pratar om och jämför kläder så har ni fucking fetfel! 

Idag har jag till exempel träffat en människa, för allra första gången och som jag sååå mycket tycker om, och det efter att vi har delat en jävla massa personliga grejer. Bara så där liksom… utan att ha träffats förut… En helt jävla underbar människa! Bland andra fantastico människor som jag har haft förmånen att vara med idag. 
Så till er som känner att ni måste döma oss utifrån våra bloggar, gör det efter att ni träffat oss istället... Vågar ni inte det så håll käften!… Peace and out för idag!

10 kommentarer:

  1. Lucky to be able to meet the blog pals in person and enjoy such fine company. I wish that I could have joined all of you. Each and every one is special in her own way :)
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  2. Kan ju inte annat än hålla med.....Kram!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Vad glad jag är att du träffade några nya vänner idag? :-D Det är ju så som det ska vara och jag tror att jag ska se avsnittet med Etype en gång till.

    Kramar och tack för idag!
    L

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Härliga Josanne...jag var orolig innan träffen i somras i Helsingborg...helt okända tjejer, visst man läser din blogg och tycker att man känner dig lite ändå....men det var en av de roligaste sakerna jag gjort någon gång!!!
    Härliga starka tjejer som var superlätta att prata med om allt mellan himmel och jord, helt kravlöst...och väldigt trevligt!!

    SvaraRadera
  7. Josanne, i dagens avsnitt blev man ännu mer kär. Älskade E-types tolkning av Lalehs snö. Och han är så rar.

    Härligt med fina möten! med nya människor.
    Kram Frusna

    SvaraRadera
  8. Håller helt och fullständigt med i allt du skriver! ♥
    Jag hoppas på en HBG-träff snart så jag kan hänga på!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Håller med, det är verkligen en härligt bunke människor som ses. Helt otippad men härlig samling goa mäniskor. Tack för i går!

    kram Victoria
    (som också blev lite kär i E-type...fast jag säger även Ledin...sicken goding!)

    SvaraRadera
  10. Me toooooooooooo :-D han är helt outstanding !

    SvaraRadera